Politica de confidențialitate și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

În acest document vă vom spune cine suntem și vă vom explica modul în care procesam, colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați site-ul nostru web.

Cine suntem?
FLIPA CREATIVE SRL este o firmă care se ocupă cu furnizarea de produse home decor și cadouri pentru oameni cool.
Sediul social al FLIPA CREATIVE SRL se află: Str. Fragilor nr.1 bl.T8 ap.20, Dej, CLuj, România. FLIPA CREATIVE SRL este înregistrată în România cu nr. J12/123/2020 . CUI: RO42114736.
Compania este operatorul de date în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în sensul Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.


Cum ne puteți contacta?
Telefon: 0743929055 și E-mail: 
info@flipa.ro pentru orice informație, neclaritate, sugestie sau problemă pe care o întâmpinați.


Angajamentul nostru privind protecția datelor dvs.
FLIPA CREATIVE SRL este înregistrată în Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 2447.
FLIPA CREATIVE SRL (numită în continuare Compania) este proprietara website-ului www.flipa.ro. Compania certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modifiările ulterioare.
flipa.ro colectează date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al clientului, care este cerut la înregistrare.
flipa.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. flipa.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Vânzătorul va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.flipa.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. www.flipa.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Datele dvs. cu caracter personal sunt protejate și securizate în conformitate legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.


Care sunt datele pe care le colectăm de la dumneavoastră?
Datele pe care le colectăm de la dvs. sunt: adresa de facebook (în cazul în care vă conectați pe site-ul nostru cu adresa de facebook), nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa dvs. și detaliile despre firma dvs. și imaginile trimise de dvs în cazul în care produsul comandat a ajuns deteriorat.
flipa.ro poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site, iar aceste date sunt folosite de catre flipa.ro pentru a îmbunătăți serviciile oferite clientilor și utilizatorilor săi, sau pentru întocmirea unei statistici.
De asemenea, utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.) pe site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, vă rugăm să consultați secțiunea Politica Cookie pe site-ul nostru www.flipa.ro.


Unde sunt stocate datele dvs. și pentru ce perioadă de timp?
Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe această platformă, care găzduiește site-ul www.flipa.ro, și care are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.
De asemenea, datele dumneavoastră sunt stocate într-un document exel întocmit de noi, securizat cu parolă.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate în documentul nostru exel pentru o perioadă de 1 an din momentul în care efectuați o comandă.


Cui sunt transmise datele dvs cu caracter personal?
Datele dvs cu caracter personale sunt transmise doar firmelor de curierat, firmei de facturare, contabilității și firmei de care este însărcinată cu plata online a comenzilor.
flipa.ro se obligă ca datele colectate ale clientului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.


Cum folosim datele cu caracter personal ale dvs.?

Numele și Prenumele
Numele și prenumele dvs. sunt folosite pentru facturare,  serviciul de curierat, în vederea informării clienților privind evoluția și starea comenzilor. În același timp, aceste date vor fi utilizate pentru personalizarea e-mailu-urilor primite prin intermediul newsletter-ului. Platofma pe care o folosim pentru newsletter (MailChimp) ne permite personalizarea e-mail-ului.

Adresa de e-mail
Adresa dvs. de e-mail este folosită pentru a vă trimite informații despre contul dvs. pe site-ul www.flipa.ro, informații despre produse, ofertele și promoțiile noastre periodice prin intermediul newsletter-ului, dar și informații cu privire la articolele pe care le publicăm periodic pe blogul nostru.

Numărul de telefon
Numărul dvs. de telefon este folosit pentru facturare și curierat, în vederea informării dvs. privind evoluția și starea comenzilor dvs., de către curierul firmei de curierat cu care avem contract.

Adresa
Adresa dumneavoastră este folosită pentru facturare și curierat, ambele contribuind la finalizarea comenzii dvs. Numărul dumneavoastră de telefon va fi folosit pentru serviciul de curierat, în vederea contactării dvs. privind sosirea comenzii plasate pe www.flipa.ro.

Datele despre firmă
Datele firmei dvs este folosite pentru facturare, sau pentru eventuala utilizare a lor într-un contract de colaborare între compania noastră și a dumneavoastră, încheiat de comun acord între ambele părți.

Datele cardului de plată
Datele cardului de plată ale dvs. nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de catre www.flipa.ro, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare ale datelor de identificare a cardului, despre a cărei entitate clientul va fi informat, anterior introducerii datelor. Aceste date sunt confidențiale în baza contractului semnat între flipa.ro și instituția autorizată în privința tranzacției bancare


Drepturile de care beneficiați în legătura cu procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt următoarele:
Dvs. aveți posibilitatea să obțineți de la companie, la cerere și în mod gratuit, confirmarea că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt procesate de către noi, precum și detalii în legătură cu această procesare. Cererea poate fi depusă gratuit, oricând, pe adresa de e-mail: info@flipa.ro sau telefonic la 0743929055;
Dreptul de a rectifica, actualiza, bloca sau de a transforma în date anonime datele a caror prelucrare nu este conforma legii, în special datele incomplete sau inexacte;
Dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastră particulară, la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
Dreptul de a vă opune în mod gratuit și fără nicio justificare la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru marketing direct, în numele operatorilor de date sau în numele unui terț sau să dezvăluim datele dumneavoastră în acest scop;
Dreptul de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal. flipa.ro urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care considerați că vă păstrăm datele mai mult decât este necesar, ne puteți contacta astfel încât să personalizăm durata de stocare a dateor dvs. cu caracter persinal în funcție de preferințele dvs.


Date de contact
Pentru a transmite întrebări, comentarii, sugestii legate de Politica noastră de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind numărul de telefon  0743929055 sau adresa de e-mail info@flipa.ro