Cine suntem?

Flipa.ro, a apărut din inițiativa unui grup de tineri cu viziune, o echipă tânără dar cu o experiență de peste 7 ani in domeniul publicității, cu o viziune largă asupra viitorului industriei publicitare, care oferă soluții complete de afisare a mesajelor publicitare în campaniile de marketing și comunicare.

Ideea noastră de business este destul de simplă și eficientă: incepem cu necesitatea, ascultând cu adevarat nevoile clientului, continuăm cu găsirea celei mai bune soluții, după care trecem la concepție și în final livrăm produsul.

Activitatea noastră se bazează pe 2 linii de business: sisteme expoziționale și obiecte promoționale.

 

Valorile noastre

Valorile de bază sunt creativitatea, implicarea, corectitudinea și lucrul în echipă. Suntem oameni care își doresc succesul, de aceea ne implicăm 100% în fiecare proiect și ne dorim la fel de mult să oferim clienților soluții ce le vor propulsa afacerea și vânzările, prin produse de calitate, utile și la un preț competitiv, care în final vor duce la succes pe termen lung.

 

Ce facem?

Pe partea de sisteme expoziționale ne dorim să aducem un plus de valoare afacerilor prin sisteme care ofera o senzație de premium, de calitate, de altceva. Sistemele expoziționale cu print textil transmit usor mesajul dorit, sunt elegante și usor de montat

Prin linia de obiecte promoționale personalizate ne dorim să oferim clienților soluții care vor face consumatorul sa retina mult mai usor mesajul transmis de brand și să ofere si o utilitate în viața acestuia prin produsele primite, lucruri ce vor avea ca rezultat creșterea încrederii în brand și vânzări mai bune.

 

Serviciile şi soluţiile noastre:

  • Servicii de vânzare standuri modulare şi sisteme expoziţionale;
  • Servicii de vânzare obiecte promoționale;
  • Descoperirea nevoii reale, consultanţă, concept şi servicii grafice; 
  • Concepere şi producţie de materiale de marketing / comunicare;
  • Tipar offset şi digital;